Lindex

Lindex vill inspirera kvinnor och deras barn med ett koordinerat mode. Här erbjuds ett spännande och prisvärt mode som alla kvinnor har råd med, alltid med bra kvalitet och passform. Med mer än 330 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Estland är Lindex en av norra Europas ledande modekedjor. Sortimentet omfattar flera olika koncept inom damunderkläder, damkonfektion, barnkläder och kosmetik.

Lindex A6-butik finns bland annat Generous, för kvinnor som kräver lite större storlekar. Här finns underkläder för alla kvinnor och tillfällen samt barnkläder med märken som FIX och Heartquake. Ett brett kosmetiksortiment gör det smidigt att klara av alla ärenden på plats.

ERBJUDANDEN

lindex-better-denim-1-940x831

Idag är nästan 90 procent av Lindex denimsortiment färgat med den renaste indigofärgen på marknaden, som är bättre för miljön och de människor som jobbar i produktionen. Renare denimproduktion är en del av Lindex denimresa och företagets övergripande hållbarhetsmål att 80 procent av plaggen ska vara tillverkade i mer hållbara processer till år 2020.

Nu firar vi jeansfest med 20 % på alla jeans till och med onsdag 8 mars. Erbjudandet gäller alla dam och barnjeans i hela butiken.