Lindex

Lindex vill inspirera kvinnor och deras barn med ett koordinerat mode. Här erbjuds ett spännande och prisvärt mode som alla kvinnor har råd med, alltid med bra kvalitet och passform. Med mer än 330 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Estland är Lindex en av norra Europas ledande modekedjor. Sortimentet omfattar flera olika koncept inom damunderkläder, damkonfektion, barnkläder och kosmetik.

Lindex A6-butik finns bland annat Generous, för kvinnor som kräver lite större storlekar. Här finns underkläder för alla kvinnor och tillfällen samt barnkläder med märken som FIX och Heartquake. Ett brett kosmetiksortiment gör det smidigt att klara av alla ärenden på plats.

ERBJUDANDEN

image002

Lindex sommarkampanj tar oss tillbaka till varma sommardagar – i en färgglad och feminin kollektion fylld av flörtiga accessoarer.
-Vår tropiska kollektion representerar en avslappnad och enkel sommarkänsla med inspiration av Kuba, tropiska prints och starka färger. Silhuetten är följsam med flörtiga detaljer som bara axlar, volanger och knutar. Därtill en hel del accessoarer – stora örhängen, stråhattar och hårband av blommor, säger Annika Hedin, Designchef på Lindex.

Inspireras! Välkommen till Lindex på A6 Center.