Information

Det är lätt att hitta till A6 Center. Gör bara en sväng från E4:an, i höjd med avfart 97. Här finns 3600 fria parkeringsplatser. Vill du hellre ta bussen från Jönköpings centrum så kan du välja mellan linjerna 3, 26 och 29.

Välkommen till A6 Center. One-stop-shopping. Sju dagar i veckan, året om.

 • Parkering

  Att man ska kunna parkera smidigt är en självklarhet. På A6 Center finns 3 600 gratis parkeringsplatser. Den som väljer att parkera på vårt parkeringsdäck tar sig smidigt ner till markplan med hjälp av hiss. P-platser för rörelsehindrade: För dig som är rörelsehindrad försöker vi underlätta så långt som möjligt. Därför hittar du parkeringsplatser närmast entréerna och fritt lån av rullstol på A6 Lås&Larm vid entré röd.


  Vi har för närvarande 10-talet parkeringar under tak (på baksidan av A6 Center) samt 4 st parkeringsplatser i skugga (till höger om entrén till Coop) avsedda för dig med djur i bilen.

 • Familj

  Att shoppa ska vara ett nöje – helst för hela familjen. Därför har vi lagt ned stor omsorg på att underlätta för dig med barn, både större och mindre. Vid Entré Grön har vi byggt en hel lekplats, Leklandet, med rutschkanor och annat skoj som ger utlopp för överskottsenergin. Här finns också ett väl tilltaget skötrum samt ett speciellt amningsrum som bjuder på lugn och ro.
 • Wi-Fi

  Koppla upp dig gratis på vårt trådlösa nätverk så kan du surfa överallt på hela A6 Center. Wifi : a6center Lösenord: a6center
 • Borttappat

  Har man tappat bort något ringer man antingen receptionen på 036-440 42 42 alt. Mailar till Info@a6center.se alt. fyller i kontaktformuläret under kontakt.
 • Hjärtstartare

  Om olyckan skulle vara framme finns två hjärtstartare på A6 Center. De är placerade utanför Gasellen och H&M.
 • Jobba på A6

  På A6 Center sköter alla butiker och restauranger sin egen rekrytering. Om du är intresserad av att arbeta här på A6 Center ber vi dig därför vända dig direkt till den butik eller restaurang du är intresserad av. Lycka till!